Monday, December 31, 2012

Lembaran kasih buat 2012..Welcome to 2013!

Dear 2012...

Dalam sedar tak sedar.. dah penghujung 2012.. esok.. dah masuk 2013.. Ya ALlah.. Kusyukuri nikmatMu yang indah ini.. kerana telah mengurniakan aku.. sesuatu yg indah sepanjang tahun ini.

Selamat tinggal wahai tahun 2012.. yang bakal menyimpan segala pahit manis dalm hidup aku..dan yg mencorakkan diri aku sekarng.. Walau hidup tak sehebat mana.. tapi aku sedar.. Alhamdullillah.. Aku hidup lebih bahagia dr dulu.. Semoga tahun depan 2013, menjadi suatu lembaran baru utk aku. Aku bersyukur Ya Allah.. kerana aku dapt merasakannya... rahmat darimu yg tidak terhingga.. hanya padamu tempat ku meminta.. dan alhamdulillah.. ku ber jaya harungi jua...

2012.. pengajran drp tahun 2011 menjadi aku lebih berjaya..lebih bahagia dan berbahagia selalu hendaknya.. .ku berharap..tahun depan semoga tuhan permudahkan urusan ku agar lebih bermakna dan berjaya di dunia dan akhirat.. Insyaallah.. selagi aku mampu..akan kuusahakan.. walau lambat.. aku tetap teruskan .. biar tak berapa senang.. tapi kuinginkan bahagia...Insyaallah..

Salam kasih sayang aku buat insan yg sentiasa menjadi semngat tatkala aku bersedih, berduka cita, berduka.. mahupun gembira.. tentunya kepada Mak & Abah tersayang... juga Keluarga tercinta.. Kamu adalah kekuatan yang along ada dalm hidup ini.. Segala aper yg along buat selalma ni.. adalah kerana Kamu.. Adik2 along yg tercayang.. Mak N Abah yg tercinta... Semoga along kuat untuk mengharungi segalanya.. Along selalu doakan yg terbaik untuk kamu.. agar kita sentiasa di bawah payung rahmatnya... kamu adalah perkara yg terhebat yg ada dlm hidup along.!

Terima Kasih yg tidak terhingga juga pada keluarga yang terdekat yang banayk membantu aku dalm mengharungi liku2 hidup yang mencabar ini.. Hanya doa yg mampu aku utuskan kepada mereka yg banyak memberi moral support kepada ku.. disaat2 aku down.. mencari2 jalan hidup.. di kota yg penuh cabaran n dugaan ini,, Semoga tuhan melimpahkan rezeki kepada mereka.. insyaallah.. walau aku tak mampu membalas jasa mereka pada masa skrg.. Insyaallah.. aku akn cuba lakukan apa pon yg terdaya... kerana mereka adalh org yg layak untuk mendapt rahmat mu tuhan.. biar Dia yg membalas jasanya.. AMin...

Kepada Saudara mara ku.. sepupu2 ku yg jauh dan dekat.. ketahuilah..bahawa.. aku sayang kamu... kerana.. kamu adalh saudara ku... yg mengenali aku.. comot camping nya diriku...Biar apa yg terjadi.. kita tetap bersaudara selamanya... semoga kita berbahagia ke akhirnya.. insyaallah...

Kepada sahabt dan kawan2 karib yang mengenali aku .. Alhamdulillah... Akhirnya.. Kamu bahagia ke jinjang pelamin... tahun ini... banayk kawan2 baik aku yg menamatkan zaman bujangnya.. Alhamdullillah.. aku cuba penuhi hasrat mereka... untuk hadir disisi... tanda kesetiaan dan persahabatan antara kita.. yer.. aku sayang korang... korang mmg sahabat sejati sehingga keakhirnya...semoga korang.. bahagia selamanya... :-)



Buat kekasih de kekasih yang muncul dalm hidup aku... aku doakan.. agar kalian mendapat rahmat dan restu darinya.. aku selalu mendoakan kalian..agar bergembira selamaya... sihat sejahtera... Aku percaya bahawa jdoh itu d tangan tuhan.. dan hikmah desebalik pertemuan dan perpisahan... Aku banayk mempelajarinya... Walau apa pon cabran yg ditempuh.. kiter ttetap belajar..sehingga k hujung nyawa... Insyaallah..

dan akhir sekali... Buat si DIA  yg bakal menjadi calon suami aku..Walau siapa pun kamu.. walau di mana kamu berada. walau dekat atau jauh... walau suash atau sennag... aku tetap menunngu kamu.. pada saat dan masanya hari itu.. Ku titipkan doa.. dalm pencarian ku.. agar di permudahkan segalanya.. untuk kita.. walau aku tidak tahu... SIAPA kamu yg sebenar.. Kupasrah akn ketentuan mu Tuhan.. DIA yg terbaik untukku.. AMin...

Selamat datang Wahai Diary ku 2013.. yg akan ku pastikan... kejayaan dan kebahagiaan menanti.. Semoga tuhan merahmati segalanya.. dan semoga berubah ke arah yg lebih baik dr semlm... insyaallah...
KUpohon kemaafan.. andai kata,.. ada kekurangan dalm diri ini..yg telah menyakiti hati kalian.. ampunilah aku.. kerana aku manusia biasa,.. yg tidak lari dari melakukan kesilapan.. Yg mana baik adalh dtg dari dia yg MAHA ESA>. dan mana yg BURUK.. dtg dari hambaMU yg lemah..

Kupohon kemaafan dari jiwa yg khilaf.

Seikhlas & Setulusnya,
NOOR ASYIKIN ZULKIFLI
31/12/2012

4 comments:

  1. huhu..ada pic mai ngan kimy di situ...

    ReplyDelete
  2. hahaa .. Helmi.. mestila.. exclusive

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...yela tue...wei ajaq aku mcm mna nk modified blog huhu....

      Delete
  3. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...